1239454294_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jollain nettisivuilla näin kuvan suklaasta tehdyistä karjalanpiirakoista. Ne oli muistaaksni tehty muottia apuna käyttäen. Minä tein piirakat ihan perinteisellä menetelmällä, rypyttämällä käsin. :) Piirakkakuori on muotoiltavaa suklaamassaa ja riisipuuron "keitin" valkosuklaasta ja riisimuroista. :D

Edit. Nyt löytyi nettisivut, joissa oli kuva suklaakarjalanpiirakoista. Iltalehden sivuilla oli juttua Taitokorttelin valmistamista piirakoista. Ne valetaan silikonimuotilla ja "puuro-osa" maalataan pensselillä eli niissä piirakoissa ei ole mitään erillistä täytettä. Kultasuklaa alkaa myymään niitä pääsiäisen jälkeen.

Maistoin myös äsken yhden tällaisen. Täytyy kyllä sanoa, että hyviä ovat!! :D Näitä pitää tehdä ehdottomasti lisää!! Ensi kerralla teen vielä vähän pienempiä, että ovat kivoja suupaloja.